31 Temmuz 2019 09:16:03

BUSKİ’NİN UNUTTUĞU MESUDİYE’YE MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN SU DESTEĞİ

Çözüm odaklı belediyeciliği hizmetlerinin temeline oturtan Mudanya Belediyesi, bu alandaki çalışmalarını sürdürüyor. Mudanya Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BUSKİ’nin altyapı eksikliği nedeniyle su ulaştıramadığı Mesudiye’ye mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda arazözlerle su taşıyor. Yaz başından bu yana suya ulaşımda sorun yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri, sık sık suların kesildiğini, arazözlerle günübirlik çözüm üretildiğini belirtirken,  Mudanya Belediyesi’nden takviye su talep etti. Mesudiye Mahalle sakinlerine sorunun kısa sürede çözüme kavuşturulması için Büyükşehir’i göreve çağıran Başkan Türkyılmaz, “Bizim Mudanyalılar için yapamayacağımız şey yok. Mudanyalı hemşehrilerimizin daha temiz ve daha düzenli bir ilçede yaşamalarını sağlamak amacıyla, Büyükşehir Belediyesi de üzerine düşeni yapmalıdır. BUSKİ bu altyapı sorununu bir an önce programına alıp, Mesudiye’nin su ihtiyacına çözüm bulmalıdır” dedi.