20 Haziran 2019 09:31:53

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN 500 ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ EĞİTİM

Mudanya Belediyesi Yaz Okulları 24 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Futbol, step-aerobik, basketbol, resim, müzik, modern dans, drama, yazarlık atölye ve gruplarına kayıt olan 500 öğrenci bu yaz da eğlenerek öğrenecek.

Mudanya Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik ilkesi gereği ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Okulları, tatilini spor yaparak, eğlenerek ve öğrenerek geçirmek isteyen çocukları ağırlamaya hazırlanıyor. Mudanya Belediyesi Yaz Okulları’nda ilk dönem 24 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Futbol, step-aerobik, basketbol, resim, müzik, modern dans, drama, yazarlık atölye ve gruplarına kayıt olan 500 öğrenci bu yaz da eğlenerek öğrenecek. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçecek resim, müzik, modern dans, drama ve yazarlık atölyesi ile step- aerobik eğitimleri Yeni Mahalle Kültür Sanat, Gençlik ve Spor Merkezi’nde, basketbol eğitimleri İlçe Kapalı Spor Salonu'nda, futbol eğitimleri ise Halitpaşa Spor Tesisleri’nde yapılacak.